Patriot Special

Patriot Special! Himyway majica za žene Patriot Print ženski ljetni majica s kratkim rukavima V-izrez Patriot Print Top Tamno plavi Lgender : 95% Poliester, 5% Spandexcolor : lp Attern : Patriot zvijezde i Stripesnecline Stil : V-izrezovski stil : Kratki rukav : Četvrti jul, porodične stranke, susjedske stranke, vrtne zabave, roštilj, plovci, karnevali, karneval. Šta dobivate : 1 PC ženske košulje serije : Naš posebno za nadolazeći patriotski dan, naš Popust će se nastaviti do tada!. Dizajn : Patriotski tiskani kratki rukav. Nagone : Napravljeno posebno za parade, proslave, zabave! Dnevno trošenje je također vrlo udobno, pogodno za većinu ljetnih aktivnosti. Posebno za parade, proslave, zabave! Dnevno trošenje je takođe vrlo udobno, pogodno za većinu ljetnih aktivnosti. Odličan izbor za vas i vašu porodicu ili prijatelje da odaberete svečanu odjeću!. Kako se oprati : ručno pranje ili mašinsko pranje, naši proizvodi su tvrđi kao i naša matična zemlja!. Napomena : Pogledajte tablicu razmjera prije kupovine, ako imate bilo kakve sumnje u veličinu, kontaktirajte nas na vrijeme. Svi naši proizvodi uvoze se iz inozemstva i vrijeme isporuke je oko 8 do 15 dana. Molim vas, uzmite ovo u obzir prije nego što kupite.