Gitare za veteje - - Službena pjesma: Izlječenje kroz muziku sa lakim gitarskim pjesmama

Sa misijom da veterani daju ljekovite moć muzike nudeći besplatnu gitaru, instrumente i pribor, neprofitne organizacijske gitare za vetere pridružile su se Alfred muzikom da predstavi ovu posebnu kolekciju 31 klasične pjesme. Dogovoreno za jednostavnu gitaru, kolekcija sadrži klasične melodije od 1960-ih do danas legendarnih umjetnika, uključujući valjano kamenje, vrata, johnny gotovinu i mnoge druge. Dio prodaje proći će direktno u gitare za organizaciju Vets-a za daljnju podršku njegovog razloga. Naslovi : Bad do kosti * Veliki žuti taksi * Ballad of Ira Hayes * obje strane * smeđi šećer * rođen u američkom SAD-u. * Udari me najboljim snimkom * drži glavu gore * jasno vidim * Imam te (osjećam se (osjećam se dobro) * vidim vatru * ne želim propustiti nešto * Čujem da kucam * vidio sam je Stojeći * James Bond Tema * Jumpen 'Jack Flash * Light Moja vatra * Lola * Bojajte, crna * (Ne mogu dobiti ne) Jahači na oluji * Ona vas voli * stepenište do neba * Stanite od vašeg čovjeka * Divlji konji * obrišite * Woodstock. • ISBN : 9781470641511 • Format : Meke korice • Datum objave : 2018-12-01.