Maybelline Super Stay Tequique Fondacija za osnivanje, puna pokrivenost, fer porculan, fl oz

Maybelline Super Stay Tequique Fondacija Tekući šminka, Potpuna pokrivenost, 102 fer porculan, borite se sa taktom do 30-satnih performansi s ovim aktivnim dugotrajnim temeljem koji osjeća lagano kao zrak. Njegov otporan na prijenos, vodootporan, i znojenje. Kada je u pitanju fondacija visokog pigmenta s neugodnim, prirodnim finišom, ovaj udobni mat fondacija ide iznad i izvan toga da bi transformirao izgled vaše kože. Sadrži formulu bez ulja koja ne začepljuje pore i da li je dermatolog testiran. Za sve tipove kože. Pakovanje može varirati, ono što vi dobijete možda nije ono što se odražava na licu mjesta. Maybelline Super Stay Tequique Tequic Tequicke Fouman, Potpuna pokrivenost, 102 Sajam porculan, 1 FL Oz Super Stay Active Wear Foundation je otporan na prijenos, otporan na vodu i otporan na znoj. Nabavite bešavni izgled Matte Fondacije. Klizi na kožu za ravnomjernu i laganu habanju. Za sve tipove kože. Pakovanje može varirati.